IT assistance


 Rådgivning og brugersupport

koege1Er PC’en eller IPad’en udåndet, eller har du brug for rådgivning omkring indkøb af forskelligt it-udstyr til din virksomhed,  eller brug for udformning af nogle brevskabeloner, eller at få udformet nogle mere forståelige økonomirapporter til bestyrelsen. Måske du skal have sat en fornuftig backup rutine igang, så kan BEware hjælpe.

Har I brug for IT assistance igennem et stykke tid så kan en klippekorts løsning være sagen.

 

Undervisning

Når en helhedsløsning leveres, kommer vi ikke udenom brugersupport og undervisning, og da der hele tiden sker udvikling indenfor branchen følger vi naturligvisdriftcirkel med og kan hjælpe på forskellige Mac og Windowsplatforme.
Vi er hjemme på Microsoft office platformen, hjælper brugere og afholder gerne både generelle og mere specifikke brugerkurser.
Om det er hands-on eller mere orienterende, og om det er enkeltpersoner eller flere deltagere er op til jer.
Vi har afholdt kurser, ydet assistance og hjælp til selv-hjælp på kundespecifikke områder og emner, til forskellige lokale kunder, herunder også undervist større grupper bl.a. datanomstuderende på Roskilde Handelsskole.
Kontakt os og lad os tale om hvad I har brug for hjælp til.

Institutionsassistance

I flere af Roskilde Kommunes institutioner har vi hjulpet med de administrative rutiner og  økonomi-budget/regnskab, konsulentbistand omkring indkøb af nyt hardware og hjælp-til-selv-hjælpskurser for personalet.
På børnenes spille Pc’er har vi implementeret vedligeholdelses rutiner, med det formål at personalet brugte tid på deres kerneområder og ikke på IT-support.