Markedsføring af din hjemmeside


Det hjælper ikke meget på salget

at have en pæn hjemmeside, hvis der aldrig kommer nogle kunder ….
Derfor bliver der sørget for at I kommer godt i vej med selve markedsføringen af jeres hjemmeside.

Vi hjælper jer med at blive mere synlige og få flere kunder og mere trafik, vha søgemaskineoptimering, det vil sige at komme højt op på siden når eksisterende og potentielle kunder søger på google og de andre søgemaskiner.

Vi hjælper med at finde det rigtige domæne, relevante søgeord og at formulere jeres hjemmeside så både kunder og søgemaskiner synes om den. Med en god og brugervenlig navigering på jeres hjemmeside, de rigtige links og sidst og ikke mindst sørger vi for at I kommer ud med jeres budskab/produkter.

Derudover er yderligere måder at formidle det glade budskab, hvad enten det er nyhedsbreve i form af flyers, eller måske kan i have glæde af at kommunikere jeres budskab ved hjælp af nyhedbreve.

Vi kan hjælpe med igangsættelse af en email kampagne, eller skal i igang på de sociale medier, afhængig af jeres produkt, potentielle kunder og aktuelle ressourcer, som vi sammen afdækker og hjælper jer igang med.

Din hjemmeside skal selvfølgelig være responsiv

Responsiv hjemmeside dækker over at at jeres hjemmeside ser godt ud og duer på flere medier, det betyder at hvad enten din kunde har pc, tablet eller smartphone så kommer du ud med dit budskab, og din side bliver ikke overset af Google. 

platforme