Hjemmesider – Webdesign


Hjemmesider – en ny, en opdatering eller rådgivning ?

Website, webdesign,  webudvikling, webprogrammering, webshop, cms-systemer dækker over at det vi kan og som vi under et vælger at kalder Hjemmesider, og hvad enten du har brug for en ny hjemmeside, en opdatering af en eksisterende site, til en webshop eller rådgivning for at komme bedre i kontakt med jeres målgruppe, så er BEware svaret.

Grundlæggende skal hjemmesiden være nem at finde, indbydende, hurtig at bruge og nem finde rundt på.
Vi kan skræddersy din site, og efter 15 år i branchen har vi erfaring for hvad der virker på nettet,  I kender jeres kunder, så i tæt samarbejde finder vi den bedste løsning.

Vinduet til kunderne

Din hjemmeside er din virksomheds butiksvindue ud til omverdenen, så det vigtigste er at hjemmesidens budskab når klart ud til målgrupperne, dine potentielle kunder, ved at skabe en helhed, der udstråler stabilitet, troværdighed og styrke, og kan læses af din målgruppe på deres foretrukne medie, hvad enten vi taler computer tablets eller smartphones. 

Opsætning-af-Wordpress-websites

Image og design

Den skal understøtte virksomhedens image igennem det mere generelle design på hjemmesiden, lige fra farvevalg, font, grafik og til sprog og formuleringer. Har din virksomhed et design, bliver det selvfølgelig overført til siden.

Markedsføring

Læs mere om markedsføring af din hjemmeside

Om det er WordPress, ASP eller bare HTML…..

Har I allerede en hjemmeside som i ønsker at få opdateret, kan vi hjælpe med ændringerne.

Ønsker du en hjemmeside du selv kan vedligeholde ?

Vi har stor erfaring med hjemmesider specielt til mindre firmaer, vi kan skræddersy en til dig eller du kan få en wordpress-hjemmeside, teknikken bag fastlægges når vi har talt sammen om hvad du helt konkret har brug for. 

Kontakt os for et uforpligtende møde