Om BEware


BEware leverer  primært som webløsninger i form af hjemmesider med eller uden redigeringsmuligheder, WordPress og/eller markedsføring.

Derudover tilbyder vi IT-undervisning, og almen bruger service, IT-assistance af forskellig art f.eks i forbindelse med implementering.

Vore kunder er iværksættere og mindre virksomheder.

BEware – Teknik, Kreativitet og Sjæl

BEware blev etableret i 1995, af Carsten Blom og Lene Emanuel, fordi vi gerne ville udnytte vores høje tekniske viden, og vores brede erhvervserfaring
til at levere brugervenlige løsninger indenfor IT, der fulgte brugerne på tværs af teknikken og helt frem til slutkunden.
Kort sagt løsninger, hvor der blev tænkt på det hele.

Det betyder også, at BEware’s kunder får produkter med en høj faglighed, opdaterede og funktionelle løsningsmodeller.

Erfaringerne viser at med vore kreative egenskaber kombineret med en logisk, teknisk synsvinkel, og at have et tæt
samarbejde med kunden/ brugerne igennem hele projektet, giver gode, unikke løsninger og tilfredse kunder, der kommer igen.

Vores sjæl ligger i at vi kan lide at gøre et godt stykke arbejde, og i at have tilfredse kunder – og når vi ved at vores arbejde har gjort en positiv forskel.

BEware ejes idag af

Lene EmanuelLene Emanuel
Administrativ og teknisk direktør, udvikler mv. startede med Basic, siden blev det Windows og mus, med systembeskrivelser og som netværksansvarlig. Efter nogle år med design, digital billede-analyse, IT arbejdsmiljø, undervisning er den faglige bagage blevet suppleret over designdelen på det kreative område med Photoshop der er blevet brugt til at skabe brugervenlige overflader på forskellige programmer, udviklet af Carsten Blom i BEware.
Herfra er vejen gået over programmering i HTML, dynamisk, Javascript, CSS og ASP, udsendelse af nyhedsbreve, almen markedsføring, søgemaskineoptimering af hjemmesider og Visual basic programmering og senest er WordPress kommet til.

I gennem tiden har viden om programmer og almen IT teknik samt formidling af dette resulteret i afholdelse af forskellige kurser, undervisning og IT assistance.

Mobil tlf: 21 49 33 96    E-mailadresse: lene@beware.dk

Udover ovenstående faglige områder, har jeg et effektivt netværk af samarbejdspartnere, som jeg trækker på, når der er behov for det.